Sommaryoga på Ornö – intensivt med 4 timmar om dagen

7 Jul

För 7:e året i rad kör jag min sommarkurs på bygdegården på Ornö. Det är 2 intensiva pass per dag: på förmiddagarna är det mer dynamiskt och intensivt och eftermiddagarna lite lugnare där vi håller poserna lite längre plus att vi gör mycket inversioner.

Se bilder från kursen:

Döende krigaren (ovan) uppskattades mot slutet av passen, fungerar bra som snabb återhämtning och nedvarvning (egna studier gjorda på detta).

Vi körde också olika vildmarksaktiviteter som terräng vandring/cykling, klippklättring och simning i rena sjöar på ön. Här kan du se den finaste delen av terrängvandringen och ett litet krux som man ska klättra ner på (vid Björkösund,Ornö)

Och en bild på viparita karani nedan, med upphöjd höft för att få en lagom avslappning på förmiddagen, håller bra energi genom hela dagen.

Var med nästa år, kursen går 6 dagar på raken i början av juli varje sommar.

Du som är intresserad av liknande koncept i skön miljö så har jag en yoga och vandringsresa till Madeira i mitten av oktober (sista anmälan till den är 20 augusti!)  Bli påfylld med ny energi och inspirerad..

3 svar to “Sommaryoga på Ornö – intensivt med 4 timmar om dagen”

 1. monica wiik hansson juli 17, 2012 den 7:04 e m #

  Tack för ännu en fantasisk yogakurs på ljuvliga Ornö ! Provade några av de avancerade övningarna vi gjorde på kursen under min yogaträning idag och tänk at jag fixar dom tack vare din tillåtande attityd på kursen. Ser fram emot Ornö 2013 !
  Monica i Rättvik !

  • Marian Papp juli 24, 2012 den 8:39 e m #

   Det är ju en semesterkurs och det ska ju vara roligt att träna yoga så försöker hålla en skön stämning! Hoppas du fortsätter med de poserna och utvecklar dem vidare!
   Jättekul att du kom igen och vi ses!

 2. Helena Kullberg juli 18, 2012 den 8:46 e m #

  Stort tack Marian för en otroligt inspirerande och lärorik yogakurs på Ornö,med mycket svett och många skratt. Jag har en hög känsla av balans och styrka i både kropp och själ.
  Vi ses nästa år igen.
  Mvh
  Helena Kullberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: